Mallorcabyrån är din svensktalande fastighetsmäklare på Mallorca.

Vi har ett brett kontaktnät och ett väl utvecklat samarbete med ett stort antal aktörer på marknaden, och kommer därför alltid hitta vad du söker! Vi som jobbar på Mallorcabyrån har bott och jobbat med fastigheter på ön under många år och vet alla dess smultronställen och hemligheter!

Alla våra objekt ligger inte på hemsidan - vi har även ett antal objekt 'underhand' - för dig som föredrar en diskret annonseringsprocess. Många av våra säljare väljer en mer diskret annonseringsprocess vilket innebär att vi också erbjuder ett antal objekt 'underhand'. Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa just dig att hitta ditt drömboende på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra underhandsobjekt?  Eller är du själv intresserad av att sälja din bostad underhand? Kontakta oss så berättar vi mer!

Vi hjälper dig genom hela köpprocessen och kan erbjuda all service och tillgodose alla tänkbara behov och frågor som uppstår i samband med förvärv av boende på Mallorca. Det kan röra sig om allt från finansieringsfrågor till juridik-och skatterådgivning, renovering, ombyggnad och inredning!

Vi jobbar med OMNI House Management som ser efter ditt hus eller lägenhet när du inte är här, klicka på länken nedan för att veta mer!

Och ska du köpa fastighet utomlands, emigrera eller skicka pengar till nära och kära, prata med Currencies Direct, se länken nedan!